Torturi

Patiseria Dulcinella: misiune, viziune, valori

Dorim să vorbim despre POVESTEA NOASTRĂ, a celor 15 ani de activitate urmată de «lupta» continuă cu noi însăși pentru a deveni mai buni! Ne aflăm în AFACEREA chemată să creeze emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a apropia oamenii și a întări valorile familiale. Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate producerea și realizarea, prin prisma propriei rețele de magazine specializate în număr de 30, a produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie.

Torturi

Crezând în ceea ce facem, am hotărât să lărgim granițele afacerii noastre și după hotarele țării. Astfel, la finele anului 2019, în România, deschidem un Laborator de Producție și 5 ateliere de cofetărie artizanală în localitățile: Târgu Neamț, Piatra Neamț și Bacău.

Urmând MISIUNEA de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim pentru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci.

În Relațiile cu Clienții, stabilim ca PRIORITĂȚI MAJORE:

lărgirea rețelei proprii de puncte de desfacere specializate, atât pe plan național, cât și internațional, menținând formatul existent în Republica Moldova; lărgirea gamei sortimentale, preponderent prin produse proprii; menținerea formatului preluării comenzilor pentru sărbători.

În departamentul de cercetare și dezvoltare, activează Comitetul dedicat inovațiilor. Acesta este format din specialiști în diverse domenii de activitate, ce au ca scop abordarea noilor trenduri, analiza ideilor inovatoare, implicarea în procesul de cunoaștere și creștere a companiei.

Avantajul nostru CONCURENȚIAL UNIC este axat pe străduința noastră de a fi cea mai bună ALEGERE în calitate, gust și aspect exterior al produselor.

Torturi

Structura Magazinului

În scopul realizării celor expuse mai sus, am gândit magazinele noastre sub următoarea structură:

zona produselor ordinare – unde găsiți mai multe produse proprii, manual fabricate, majoritatea din ele fiind din seria rețetelor proprii gândite (ce ține de torturi) iar altă majoritate respectând vechile rețete moldovenești (ce ține de biscuiți, plăcinte, rulade);
zona produselor la comandă – este acel Birou de preluare a comenzilor pentru personalizarea produselor în direcția evenimentului avut, anume: nuntă, botez, zi naștere, aniversare etc. Poate fi comandată întreaga gama de produse iar în personalizarea tortului se vor implica cei mai iscusiți cofetari;
zona cadouri – seturi individuale, gata pregătite sau cu posibilitatea de a fi create individual;
zona de mini terasă – este special gândită pentru degustarea produselor sau petrecerea timpului cu cei dragi.

Torturi

Dulcinella în România

20

Patiserii

...și ne extindem în continuare.

10

Orașe

Cu echipă dedicată pe dezvoltare, ne propunem să acoperim cele mai importante orașe din România.

3000

Clienți pe zi

Servim cu drag în magazine și online cateva mii de clienți zilnic.